top of page
Prachtig landschap
shaman-drum.jpg
Sjamanistische Trancereisavond

Deze avond is voor mensen die graag in een veilige omgeving het contact met hun spirits willen verdiepen. Ervaring met de sjamanistische trancereis is een plus, maar voor nieuwkomers wordt een korte uitleg voorzien bij de start.

Zweethut

De zweethut is een krachtig zuiveringsritueel met een eeuwenlange traditie die wereldwijd wordt teruggevonden. Herboren kom je uit de ceremonie, klaar om de eerste stappen van je nieuwe leven te zetten als een nieuwe jij!

Breath.JPG
Groepsademsessie rebirthing

We starten met een open cirkel gevolgd door een kort stukje theorie waarin de techniek wordt verduidelijkt alvorens aan de rebirthing te beginnen. Afsluiten doen we opnieuw samen waarbij iedereen de kans krijgt zijn ervaringen te delen en vragen te stellen die zijn opgekomen tijdens de ademsessie.

Shamanic constellations.jpg
Shamanic constellations

Sjamanistische opstellingen verschillen van hedendaagse familieopstellingen. In dit werk roepen we spirit op om de vastzittende energie in het veld te helpen verplaatsen, het wordt minder een duik in de familiegeschiedenis en meer een beweging van energie en liefde om de balans van harmonie in jezelf en familie te herstellen zodat deze in de wereld kan uitstromen.

introductieweekend-sjamanisme.jpg
Introductieweekend
Sjamanisme

Sjamanisme wordt al duizenden jaren wereldwijd beoefend. Eén van de basisprincipes is dat alles “spirit” heeft en je dan ook met deze spirits kunt communiceren. Op het ritme van de drum, ook wel het paard van de sjamaan genoemd, leren we langsheen de Axis Mundi (Levensboom) te reizen naar de andere werelden om in contact te treden met jouw bondgenoten.

shamanic-healing.jpg
2-jarige Shamanic Healer Training

Dit 2-jarig traject is voor diegenen die reeds beschikken over ervaring met de sjamanistische trancereis en hun kennis en praktijk wensen te verdiepen. Wie zich geroepen voelt om healingwerk in de wereld te brengen zal alle tools aangereikt krijgen om dit op een veilige en integere manier te kunnen doen. 

Zaal2.jpg

ZAALHUUR

Het is ook mogelijk deze bijzondere zaal (plus prachtige tuin, zweethut, grote keuken...) te huren voor jouw eigen workshops en/of trainingen.

bottom of page