top of page
Prachtig landschap
shaman-drum.jpg
Sjamanistische Trancereisavond

Deze avond is voor mensen die graag in een veilige omgeving het contact met hun spirits willen verdiepen. Ervaring met de sjamanistische trancereis is een plus, maar voor nieuwkomers wordt een korte uitleg voorzien bij de start.

Breath.JPG
Groepsademsessie rebirthing

We starten met een open cirkel gevolgd door een kort stukje theorie waarin de techniek wordt verduidelijkt alvorens aan de rebirthing te beginnen. Afsluiten doen we opnieuw samen waarbij iedereen de kans krijgt zijn ervaringen te delen en vragen te stellen die zijn opgekomen tijdens de ademsessie.

Zweethut

De zweethut is een krachtig zuiveringsritueel met een eeuwenlange traditie die wereldwijd wordt teruggevonden. Herboren kom je uit de ceremonie, klaar om de eerste stappen van je nieuwe leven te zetten als een nieuwe jij!

introductieweekend-sjamanisme.jpg
Introductieweekend
Sjamanisme

Sjamanisme wordt al duizenden jaren wereldwijd beoefend. Eén van de basisprincipes is dat alles “spirit” heeft en je dan ook met deze spirits kunt communiceren. Op het ritme van de drum, ook wel het paard van de sjamaan genoemd, leren we langsheen de Axis Mundi (Levensboom) te reizen naar de andere werelden om in contact te treden met jouw bondgenoten.

Schermafbeelding 2023-08-09 233945.png
Familieopstellingen

Familieopstellingen werden in het Westen opnieuw geïntroduceerd door de Duitser Bert Hellinger. Door het systeem van herkomst van een persoon op te stellen kunnen niet direct zichtbare relaties tussen gezinsleden en eventuele knelpunten daartussen worden onderkend, erkend en indien mogelijk worden weggenomen.

ademtech - kopie groot.JPG
Ademhalingstechnieken

Ademen is het eerste en het laatste dat we doen in ons leven, maar toch zijn we er ons met moeite van bewust. We leren hoe we onze adem kunnen gebruiken om ons fysieke lichaam te genezen en ons emotioneel te bevrijden van blokkades. Een correcte ademhaling draagt bij tot een langer, gezonder en evenwichtiger leven en is het meest krachtige geneesmiddel waar we over beschikken.

Grounding.png
Spiritueel aarden/gronden

Aarden of gronden is eenvoudig en krachtig. Het creëert een sterke verbinding tussen jou en je lichaam, en jij en de aarde. Het aardt de energie die jij, de geest, bent op de energie die planeet Aarde is. Aarding is essentieel om de controle over je leven te nemen. In deze workshop bespreken we de voordelen en het nut van een goede gronding, alsook aanwijzingen herkennen van een slechte connectie met de Aarde.

bottom of page