top of page
sky-114446_1920.jpg

Rebirthing ademsessie

Onze adem is altijd bij ons en één van onze krachtigste bondgenoten. Al duizenden jaren gebruiken verschillende tradities de adem als middel voor genezing en het brengen van balans in het lichaam. Rebirthing is een eenvoudige, maar krachtige ademhalingstechniek, waarbij we in contact treden met onze diepere lagen. We verbinden het bewuste en onbewuste deel van onszelf waarbij we oude lichamelijke en emotionele blokkades leren los te laten en te integreren. Door ons lichaam te overspoelen met zuurstof, laten we de levensenergie (chi of prana) weer volop stromen.

Gedragen door je adem ga je op een diepe reis in jezelf, die heling brengt in je ganse zijn en jou terugbrengt in jouw natuurlijk staat van innerlijke rust en vrede. Rebirthing stelt ons in staat oude trauma's op te lossen zonder er opnieuw door te moeten gaan. Je kan je adem hierbij zijn als de golven van de opkomende zee, die elk zandkasteel laagje per laagje wegspoelen, zonder te moeten forceren. Enkel met onze intentie en aanwezigheid. Vaak heb ik al mogen horen hoe men achteraf het gevoel heeft een rugzakje achter te hebben gelaten. Soms zonder te weten wat erin zit, maar hoeveel lichter het nu voelt. Anderen weten heel precies wat ze hebben mogen loslaten: oude overlevingsmechanismen, limiterende gedachtenpatronen die hen niet langer dienen, ... Rebirthing betekent letterlijk vertaald hergeboorte. En zo kan ook jij als een nieuwe jij herboren worden.

Rebirthing kan helpen voor je slaap, bij trauma, stress, angst en depressies. Het is voor iedereen, maar laat vooraf zeker iets weten in geval van zwangerschap, epilepsie, hypertensie, recente operaties, ... Zo kan ik hier rekening mee houden en de sessie indien noodzakelijk even uitstellen. De ademsessie gebeurt al liggend op een yoga-mat en soms heeft het lichaam nood om te bewegen. Voor uw beste ervaring mogelijk is het dan soms ook beter om eventjes te wachten.

Omwille van praktische redenen gaan deze sessies enkel door in mijn praktijk in Zwijnaarde (Gent). Voor en na de effectieve ademreis zelf nemen we de tijd om samen de onderwerpen te bespreken die tijdens de sessie aan de oppervlakte komen en de processen die op dit moment om aandacht vragen.

Duurtijd : 2u     -     Investering in jezelf : 130€

Bedankt voor je bericht. Controleer zeker uw ongewenste mails (spam) indien u geen antwoord ontvangt.

bottom of page