top of page
Psychotherapie

Coaching / Inzichtsessie

Misschien zit je even vast in je leven en weet je niet goed welke richting uit te gaan. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat er helemaal niks in beweging is, of net het tegenovergestelde.

 

Misschien heb je net een healing mogen ontvangen en is er veel aan het gebeuren. Of komen er allerlei vragen op en wil je de tijd en ruimte om deze te bespreken zonder opnieuw een healing of andere sessie te moeten ondergaan. En wil je eerst integreren wat nu gaande is.

 

Of misschien heb je gewoon eens nood aan een babbel met iemand neutraal, die een ander licht kan werpen op wat er gaande is. Iemand die de zaken vanuit een andere hoek kan bekijken. Iemand zonder oordelen, iemand die jou kan helpen dieper in jezelf te gaan en opnieuw connectie te maken met wie je vanbinnen werkelijk bent. En het leven dat je ziel verlangt om te leven.

Ik werk systemisch en holistisch. We maken immers allemaal deel uit van een groter geheel. Enerzijds de systemen waarin we ons bevinden (zoals ons gezin, familie van oorsprong, vriendenkring, ...) en anderzijds het leven zelf, het grotere geheel. Allemaal hebben we hier een plaats, allemaal hebben we hier een doel. Misschien is het soms niet helemaal duidelijk en misschien zal het ook nooit helemaal duidelijk worden. En ook dat is ok. We hoeven niet alles te snappen vanuit ons hoofd, ons verstand, maar mogen ons overgeven aan het leven en aan ons hart. In vertrouwen en vanuit verbinding met het leven en dat grotere geheel.

Via verschillende technieken kan ik jou hiermee helpen. Maar het zijn niet de technieken zelf die het werk zullen doen. Het is jouw intentie, jouw wens, die de motor is van de verandering die je voor jezelf wil aantrekken. En daar help ik je heel graag bij, om zo de beste versie van jezelf te kunnen worden.

De gesprekken gaan door in mijn praktijk in Zwijnaarde (Gent), maar als je hier om diverse redenen niet zou kunnen geraken, of deze graag zou houden in de geborgenheid van je eigen plek, kan dit uiteraard ook steeds via Zoom (of een andere medium) door gaan. Gelieve dit bij aanvraag reeds te vermelden voor praktische redenen.

Duurtijd : 1u     -     Investering in jezelf : 70€

Bedankt voor je bericht. Controleer zeker uw ongewenste mails (spam) indien u geen antwoord ontvangt.

bottom of page