top of page
shaman-drum.jpg

Sjamanistische healing

Sjamanistische healing is een traditionele vorm van genezing die al duizenden jaren door inheemse volkeren over de hele wereld wordt gebruikt. Er wordt gewerkt met energie, spirit helpers en krachtdieren, en met de natuurelementen om healing te brengen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Er wordt opnieuw evenwicht gebracht in het energetisch lichaam en er wordt gekeken wat de ziel nodig heeft om weer heel te worden. Dit kan het terugbrengen van kracht of een deel van je ziel zijn (Soul Retrieval). Of het verwijderen van energieën die jou niet meer dienen en wegen op jou.

Het zijn de spirits die de healing uitvoeren. Ik ben slechts hun kanaal, hun instrument om het zo te zeggen. En hun spreekbuis om jou die woorden, beelden en boodschappen terug te brengen die je in staat zullen stellen de healing ten volle te absorberen en te integreren in jouw dagdagelijkse leven en zijn. Zowel de fysieke als spirituele aspecten van ziekte (in de ruime zin van het woord) worden aangepakt. Het werkt verder in je leven, soms op subtiele, soms op heel duidelijke wijze. Maar steeds vanuit liefde voor jou en jouw pad, voor jouw authentieke zelf en waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Voor we de healing induiken, bespreken we samen wat er gaande is in jouw leven en met welke intentie jij naar mij bent gekomen. Met behulp van mijn spirit helpers ga ik dan op zoek naar wat jou op dit moment het beste kan dienen. Ondertussen mag jij helemaal ontspannen en ontvangen. Je hoeft helemaal niet zelf aan het werk en mag de energie helemaal opnemen. Tijdens de healing gebruik ik drum, ratel en andere instrumenten en mag jij in een warm bad van klanken en soms ook stilte weer helemaal heel worden en loslaten wat je niet meer dient.

De healings gaan door in mijn praktijk in Zwijnaarde (Gent), maar als je hier om diverse redenen niet zou kunnen geraken, of deze graag zou ontvangen in de geborgenheid van je eigen plek, kan dit uiteraard ook steeds via Zoom (of een andere medium) door gaan. Gelieve dit bij aanvraag reeds te vermelden voor praktische redenen. Energie is niet gelimiteerd aan tijd en ruimte, wat dit werk mogelijk maakt vanop gelijk welke plaats ter wereld. Ik heb reeds het voorrecht gehad healings uit te mogen voeren voor mensen wereldwijd, met vele verschillende nationaliteiten, met dezelfde mooie en verrassende resultaten als in mijn praktijk.

Duurtijd : 2u     -     Investering in jezelf : 130€

Bedankt voor je bericht. Controleer zeker uw ongewenste mails (spam) indien u geen antwoord ontvangt.

bottom of page