top of page
introductieweekend-sjamanisme.jpg

Basiscursus Sjamanisme

Sjamanisme wordt al duizenden jaren wereldwijd beoefend. Eén van de basisprincipes is dat alles “spirit” heeft en je dan ook met deze spirits kunt communiceren. Op het ritme van de drum, ook wel het paard van de sjamaan genoemd, leren we langsheen de Axis Mundi (Levensboom) te reizen naar de andere werelden om in contact te treden met jouw bondgenoten.

We leren samen:

- De basisprincipes en geschiedenis van het sjamanisme.
- Reizen naar de boven-, de midden- en de onderwereld.
- Een krachtdier terughalen voor onszelf en anderen.
- Contact te leggen met jouw spirit helpers.
- Advies of info te verkrijgen van jouw spirits.
- De beginprincipes van sjamanistische healing.

Dit weekend kan ook jij de sjamanistische basisprincipes aanleren en je opnieuw verbinden met deze eeuwenoude traditie. Je leert jouw plaats in het levensweb kennen en achteraf kan je met de geleerde technieken ten allen tijde thuis zelf aan de slag om steun, kracht of healing te vragen aan jouw persoonlijke gidsen. Na het volgen van het introductieweekend kan je ook deelnemen aan de komende geavanceerde sjamanistische healing trainingen.

Voorafgaande ervaring is niet vereist.

We komen samen op zaterdag en zondag, telkens van 10u tot 17u.

Water en thee tijdens de pauzes worden door ons voorzien, maar vergeet zeker niet je eigen lunch (vegetarisch), schrijfmateriaal, een dekentje en een ooglapje of blinddoek mee te brengen. Schoenen blijven aan de deur, dus neem gerust een extra paar sokken of pantoffels mee. Drums en ratels zijn ook welkom. Indien het weer het toelaat, zou het kunnen dat we ook deels buiten werken.

Ik werd zelf opgeleid door Roel Crabbé en Sandra Ingerman, autoriteit op het gebied van sjamanisme en auteur van meer dan 10 boeken waaronder Soul Retrieval. Ik geef les in haar lineage en ben terug te vinden op haar website www.shamanicteachers.com

bottom of page