top of page
Energetische genezing

Reiki

Reiki is een Japans woord en betekent zoveel als Universele Levensenergie, de energie waaruit alles is opgebouwd. Deze helende energie wordt door zachte handoplegging toegediend volgens aangeleerde posities en werkt op alle niveaus van ons lichaam: fysiek, emotioneel en spiritueel. Hierdoor gaat ook de energie in jezelf opnieuw stromen, wat sommigen ervaren als tintelingen of warmte, maar iedereen ervaart het anders. Het zorgt ervoor dat ook zaken in jouw leven opnieuw kunnen beginnen stromen en zo werkt het op vele verschillende domeinen.

 

Bijna iedereen ervaart rust en ontspanning tijdens de sessie. En dat kan je daarna meenemen in je dagelijkse leven. Reiki reduceert stress, bevordert de algehele gezondheid en voelt als een warme stroom door het lichaam. We kunnen het proberen sturen, maar de helende energie stroomt altijd naar de plaats waar zij nodig is. Hierdoor weten we ook dat we niet noodzakelijk hoeven te werken op de plaats van een fysieke klacht.

Wil jij graag ervaren wat reiki voor jou kan doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen of om het gewoon eens te komen ondervinden.

De behandelingen gaan door in mijn praktijk in Zwijnaarde (Gent), maar dit kan eventueel ook op afstand. De Reiki-sessie zelf duurt een uur, maar we nemen vooraf en achteraf even tijd om te bespreken wat jouw intentie voor de sessie is en wat je er uit hebt gehaald. Op dit moment kan ik ook mijn eigen ervaringen van de sessie en de energiestromen met jou delen.

Duurtijd : 1,5u     -     Investering in jezelf : 100€

Voor wie graag af en toe een nabehandeling heeft, is er ook reiki vanop afstand mogelijk. Energie is niet gelimiteerd aan tijd en ruimte wat dit werk mogelijk maakt vanop gelijk welke plek. We spreken op voorhand een moment af, waarna ik jou korte feedback bezorg van mijn ervaringen tijdens de sessie.

Duurtijd : 1u     -     Investering in jezelf : 70€

Bedankt voor je bericht. Controleer zeker uw ongewenste mails (spam) indien u geen antwoord ontvangt.

bottom of page