top of page

Guy Van de Putte

Een belangrijk omslagpunt in mijn leven was het moment dat ik 'toevallig' op een sjamanistische ceremonie belandde. 

Deze ervaring stelde mijn wereldbeeld van toen dusdanig in vraag dat ik niet anders kon dan verder gaan op deze weg. Het voelde als thuiskomen in mezelf en er ging een deur open naar een nieuwe wereld van oneindige mogelijkheden. Ik ervaarde een diepe verbinding met alles dat leeft, en het werd al snel duidelijk dat ik dit mocht gaan delen met anderen.

Zelf had ik tijdens moeilijke processen in mijn leven graag een plek als Breathing Life gekend, een omgeving waar je in veiligheid de verbinding met jezelf en het grotere geheel kunt herstellen. Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo.

Ik geloof dat we vanuit deze veilige ruimte onszelf kunnen leren kennen, zodat we vrij zijn om onze levensmissie te leven vanuit de zachte en overvloedige kracht van onze essentie.

Nu ik in mijn werk anderen mag begeleiden, kan ik zeggen dat heling mogelijk is voor iedereen die zich ervoor openstelt. Heelwording bij anderen zien geeft mij een diepe dankbaarheid en voldoening die ik in alle aspecten van mijn werk en leven hoop uit te dragen.

Guy-profielfoto.jpg
bottom of page