top of page

za 09 dec

|

Gent

Poised for 2024

Unieke samenwerking met Nina van Mama Bliss! Laat 2023 bewust en met intentie los, zodat je 2024 met de juiste zuivere energie kunt aanvangen! Sjamanisme meets NLP meets Reiki meets opstellingen en vooral verbindend samenzijn. (Tickets via de website van Mama Bliss. Via de link wordt u doorgestuurd)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Poised for 2024
Poised for 2024

Tijd en locatie

09 dec 2023, 10:00 – 10 dec 2023, 17:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Over het evenement

Tickets te koop op de website van Mama Bliss: Poised for 2024 ✨ | MAMA Bliss

2023 is een jaar geweest van ups en downs. Zoals elk jaar! - hoor ik je denken.

Daar zit wat in, en 2024 zal ook weer worden wat het wordt. Echter, jij hebt er grote invloed op!

Jouw leven, jouw energie, jouw missie en jouw blauwdruk, daar draait het voor ons om in het weekend Poised for 2024.

Poised is Engels voor paraat. Poised is een sparkly & enthousiaste vorm van 'ready'.

In dit weekend reiken wij je opdrachten en tools aan. Praktisch en diepgaand, vanuit onze uitgebreide en belichaamde toolkits.

Guy is shamanic healer, ademcoach en familie-opsteller. Nina is holistisch coach, Reiki Master en Human Design-reader.

Samen vormen we een koppel, en jouw begeleiders voor het weekend. We combineren onze gifts, die zeker krachtig zijn, maar het gaat uiteindelijk om verbinding.

Om in verbinding de verbinding met jezelf en jouw verlangen voor 2024 te maken. Je verlangen eren is het begin van creatie (vrouwelijk) en manifestatie (mannelijk)!

We willen je instaat stellen 2023 op een kloppende manier af te ronden. En om 2024 met de juiste, zuivere energie aan te vangen.

We zullen vantevoren jouw Human Design chart opzoeken om je tijdens het weekend beter te kunnen bijstaan. De één manifesteert namelijk op een andere manier dan de ander.

Verder zien we aan jouw Human Design ook hoe jij met energie omgaat, wat jouw gevoeligheden zijn, hoe je omgaat met structuur (of chaos), waar je op mag letten, en ook wat je mag loslaten.

Poised for 2024 geeft je de mogelijkheid om in verbinding met anderen en onder steady begeleiding, los te laten wat niet meer dient, en uit te nodigen wat jou toekomt in 2024.

Na het weekend, gaat er een periode van 21 dagen in tot het einde van 2023. Deze 21 dagen vormen een periode van zuivering, waarin je, net als na een Reiki-inwijding bijvoorbeeld, extra let op jouw energie en bepaalde zaken kunt finetunen.

Dit kan met intentie, en ook met (optionele) oefeningen die we je zullen meegeven op zondag. Natuurlijk bepaal jij zelf de intensiteit en de hoeveelheid tijd van jouw beoefening.

Waar kun je aan denken bij dit weekend:  opstellings- & delenwerk  werken het onderbewuste  sjamanistische insteek  Reiki healing  ceremoniële en rituele afsluiting van 2023  zaadjes planten voor 2024  jouw persoonlijke Human Design-chart als vertrekpunt voor jouw manifestatie en creatie

Praktisch: € 244 voor 1 persoon € 444 als je met 2 inschrijft

*Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. *Een vegetarische lunch mag je zelf meebrengen.

Love,

Guy & Nina

Deel dit evenement

bottom of page