top of page

za 30 mrt

|

Gent

Opstellingsdag

Systemische of familieopstellingen zijn een krachtige methode om datgene wat verborgen is aan het licht te brengen. Hierbij denken we aan dynamieken die ertoe bijdragen dat je steeds weer dezelfde patronen herhaalt of wat jou precies tegen houdt om het leven van je dromen uit te bouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellingsdag
Opstellingsdag

Tijd en locatie

30 mrt 2024, 09:30 – 18:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Gasten

Over het evenement

Systemische opstellingen, veelal beter bekend als familieopstellingen, zijn een krachtige methode om datgene wat verborgen is aan het licht te brengen. Hierbij denken we aan dynamieken die ertoe bijdragen dat je steeds weer dezelfde patronen herhaalt of wat jou precies tegen houdt om het leven van je dromen uit te bouwen. Het laat jou als deelnemer toe om een bekende situatie op een manier te aanschouwen en door andere ogen te bekijken. Wat kan leiden tot heling en/of het nemen van de voor jou noodzakelijke stappen om uit een bepaald patroon te stappen.

Vaak wordt er in eerste instantie binnen jouw familiesysteem gekeken. Maar dat hoeft helemaal niet zo traditioneel te zijn. Samen gaan we op onderzoek uit om te achterhalen wat jou op dit moment het beste kan helpen met de vraag waar jij mee zit. Door representatieve elementen van deze systemen op te stellen, zoals familieleden, werknemers, of zelfs abstracte begrippen, kunnen we informatie verkrijgen over de relaties en onderlinge dynamiek binnen het systeem. Deze informatie kan worden gebruikt om de oorzaken van problemen of conflicten te identificeren en mogelijke oplossingen te vinden.

Een representant kan gekozen worden om in een opstelling de plaats in te nemen van een familielid van de vraagsteller. Of een vriend, kennis, zelfs abstract begrip of onbekende voorouder of archetype. Er is vaak wat twijfel bij deelnemers of ze dit wel gaan kunnen, maar elke keer opnieuw krijg ik de feedback hoe natuurlijk en eenvoudig dit gaat. Hoezeer je in de energie van het veld wordt opgenomen en bewegingen en emoties zonder enige moeite opkomen. Als we onze mind even uitschakelen weet het hart de weg.

Aangezien je nooit "toevallig" voor een bepaalde rol wordt gekozen, haal je er als representant ook steeds wat voor jezelf uit. Een inzicht in je eigen situatie, of net het tegenovergestelde: begrip voor de situatie van de ander. En zeker wie regelmatig deelneemt, zal patronen beginnen ontdekken. Waarbij ze steeds voor een bepaalde rol worden gekozen. Of een rol met een bepaalde energie. Wat dan weer helpt bij het herkennen en verkennen van onze eigen blinde vlekken.

Water en thee zijn voorzien. Gelieve zelf een (vegetarische) lunch te voorzien. Einduur kan een beetje variëren in functie van de laatste opstelling.

Tickets

  • Ticket

    € 111,00
    +€ 2,78 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page