top of page

za 21 jan

|

Gent

Introductieweekend Sjamanisme

Sjamanisme wordt al duizenden jaren wereldwijd beoefend. Eén van de basisprincipes is dat alles “spirit” heeft en je dan ook met deze spirits kunt communiceren. Op het ritme van de drum, ook wel het paard van de sjamaan genoemd, leren we langsheen de Axis Mundi (Levensboom) te reizen naar de andere

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductieweekend Sjamanisme
Introductieweekend Sjamanisme

Tijd en locatie

21 jan 2023, 10:00 – 22 jan 2023, 17:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Gasten

Over het evenement

We leren samen:

- De basisprincipes en geschiedenis van het sjamanisme. - Reizen naar de boven-, de midden- en de onderwereld. - Een krachtdier terughalen voor onszelf en anderen. - Contact te leggen met jouw spirit helpers. - Advies of info te verkrijgen van jouw spirits. - De beginprincipes van sjamanistische healing.

Dit weekend kan ook jij de sjamanistische basisprincipes aanleren en je opnieuw verbinden met deze eeuwenoude traditie. Je leert jouw plaats in het levensweb kennen en achteraf kan je met de geleerde technieken ten allen tijde thuis zelf aan de slag om steun, kracht of healing te vragen aan jouw persoonlijke gidsen. Na het volgen van het introductieweekend kan je ook deelnemen aan de komende geavanceerde sjamanistische healing trainingen.

Voorafgaande ervaring is niet vereist.

Tickets

  • Introductieweekend Sjamanisme

    € 180,00
    +€ 4,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page