top of page

wo 28 feb

|

Gent

Familieopstellingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familieopstellingen
Familieopstellingen

Tijd en locatie

28 feb 2024, 19:30 – 22:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Gasten

Over het evenement

Familieopstellingen werden in het Westen opnieuw geïntroduceerd door de Duitser Bert Hellinger. Hij kwam met deze methode in aanraking toen hij als missionaris in Zuid-Afrika werkte. Door het systeem van herkomst van een persoon op te stellen kunnen niet direct zichtbare relaties tussen gezinsleden en eventuele knelpunten daartussen worden onderkend, erkend en indien mogelijk worden weggenomen.

Het ‘wetende veld’ is een krachtig en universeel veld van energie en informatie, dat alles en iedereen omvat. Patronen en gedragingen kunnen zich ontwikkelen in een collectief bewustzijn en deze informatie kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties en individuen. Alle levende wezens, inclusief mensen, zijn verbonden met dit veld en dragen informatie over die voortkomt uit hun ervaringen en geschiedenis. Deze informatie kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties en kan het gedrag en de patronen van individuen en groepen beïnvloeden.

Het ‘wetende veld’ wordt gebruikt als middel om verborgen dynamieken en patronen binnen een systeem (zoals een familie of organisatie) bloot te leggen. Door representatieve elementen van deze systemen op te stellen, zoals familieleden of werknemers, kunnen we informatie verkrijgen over de relaties en onderlinge dynamiek binnen het systeem. Deze informatie kan worden gebruikt om de oorzaken van problemen of conflicten te identificeren en mogelijke oplossingen te vinden.

Op een avond is er plaats voor 2 opstellingen. Je kan zowel inschrijven om een vraag in te brengen (en jouw thema dus opgesteld te zien worden) of als representant. Ook als representant kan je hier veel uithalen aangezien je steeds wordt gekozen voor een rol die ook met jou resoneert. Voor diegenen die nog niet vertrouwd zijn met dit werk is dit ook een mooie manier om hiermee kennis te maken.

Tickets

 • Ik breng een vraag in

  € 75,00
  +€ 1,88 servicekosten
  Uitverkocht
 • Ik kom als representant

  € 25,00
  +€ 0,63 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page