top of page

za 02 mrt

|

Gent

Ademhalings-technieken

We gaan onszelf onderdompelen in onze ademhaling. We leren hoe we deze kunnen gebruiken om ons fysieke lichaam te genezen en ons emotioneel te bevrijden van blokkades.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ademhalings-technieken
Ademhalings-technieken

Tijd en locatie

02 mrt 2024, 14:00 – 17:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Gasten

Over het evenement

Deze namiddag gaan we ons onderdompelen in onze ademhaling. Het is het eerste en het laatste dat we doen in ons leven, maar toch zijn we er ons met moeite van bewust. We leren hoe we onze adem kunnen gebruiken om ons fysieke lichaam te genezen en ons emotioneel te bevrijden van blokkades. Een correcte ademhaling draagt bij tot een langer, gezonder en evenwichtiger leven en is het meest krachtige geneesmiddel waar we over beschikken.

Aan de begin van de middag (her)leren we samen wat een correcte ademhaling is. Na onze geboorte deden we dit allemaal spontaan, maar daarna hebben we dit onbewust afgeleerd. Vervolgens leren we samen verschillende ademhalingstechnieken aan die ons in diverse situaties kunnen helpen. Dit kan zijn om rust te brengen in het lichaam of om net wat meer energie op te wekken.

We sluiten af met een korte “rebirthing”-ademcirkel in groep, ter kennismaking met deze krachtige techniek. Door op een specifieke wijze adem te halen, ook wel verbonden ademhaling genoemd, treden we in contact met onze diepere lagen. Dit is geen techniek die je in je dagelijkse leven zal toepassen en ook niet iets dat je dagelijks hoeft te doen. Door ons lichaam te overspoelen met zuurstof, laten we de geblokkeerde levensenergie weer volop stromen. Een aantal gekende voordelen: stimuleren van zelfgenezing, loslaten van oude gevoelens en verdriet, loslaten van lichamelijke en emotionele blokkades, beter contact met je hoger zelf en genezing van chronische en/of acute pijnen.

Deze workshop is praktisch gericht. We nemen de tijd om alle technieken goed in te oefenen zodat je zelf ten volle het effect kan ervaren op en in je lichaam en geest. Het is echt de bedoeling dat je er iets aan hebt dat je mee kan nemen voor in je dagdagelijkse leven. Neem wel iets mee om te schrijven zodat je zelf voldoende notities kan nemen.

Tickets

  • Ticket

    € 50,00
    +€ 1,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page