top of page

di 01 okt

|

Gent

Ademcirkel met live muziek

Onze adem is altijd bij ons en één van onze krachtigste bondgenoten. Al duizenden jaren gebruiken verschillende tradities de adem als middel voor genezing en het brengen van balans in het lichaam. Rebirthing is een eenvoudige, maar krachtige ademhalingstechniek, waarbij we in contact treden met onze

Ademcirkel met live muziek
Ademcirkel met live muziek

Tijd en locatie

01 okt 2024, 20:00 – 22:00

Gent, Heistraat 7, 9052 Gent, België

Over het evenement

Onze adem is altijd bij ons en één van onze krachtigste bondgenoten. Al duizenden jaren gebruiken verschillende tradities de adem als middel voor genezing en het brengen van balans in het lichaam. Rebirthing is een eenvoudige, maar krachtige ademhalingstechniek, waarbij we in contact treden met onze diepere lagen. We verbinden het bewuste en onbewuste deel van onszelf waarbij we oude lichamelijke en emotionele blokkades leren los te laten en te integreren. Door ons lichaam te overspoelen met zuurstof, laten we de levensenergie (chi of prana) weer volop stromen.

We starten met een open cirkel gevolgd door een kort stukje theorie waarin de techniek wordt verduidelijkt alvorens aan de rebirthing te beginnen. Afsluiten doen we opnieuw samen waarbij iedereen de kans krijgt zijn ervaringen te delen en vragen te stellen die zijn opgekomen tijdens de ademsessie.

Tickets

  • Groepsademsessie rebirthing

    € 30,00
    +€ 0,75 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page