top of page
IE5A4168-2.jpg

Zaalverhuur

Breathing Life beschikt over een workshopruimte van 5 op 8 m (40m²). Deze wordt gebruikt voor diverse workshops, cirkels en ceremonies en heeft een goede akoestiek voor muziek. Er zijn yogamatten, meditatiekussens en dekens ter beschikking. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken voorhanden alsook een eetruimte met tafels en stoelen. Maaltijden kunnen voorzien worden op aanvraag. Hiervoor werken we samen met een ayurvedische cateraar. Aangezien wij een vegetarisch centrum zijn, vragen we ook om dit te respecteren bij de bereiding van jouw eigen maaltijden alsook het voedsel dat je meebrengt en laat meebrengen door de deelnemers.

Voor residentiële workshops is er boven een aantal slaapkamers met in totaal 10 bedden en een badkamer. Grotere groepen kunnen matjes bijleggen of vrij kamperen in de grote en mooie tuin.

De zweethut kan ook worden gehuurd. Brandhout is beschikbaar en wordt verrekend volgens gebruik. Stenen en dekens zijn ter plaatse aanwezig, maar het staat jou vrij jouw eigen materiaal mee te brengen.

Neem gerust contact op voor beschikbaarheid en prijzen.

bottom of page