top of page
Shamanic constellations.jpg

Shamanic Constellations

Gun jezelf het geschenk van drie dagen in het gezelschap van Pete Sneddon die een buitengewoon groepsproces zal faciliteren met de intentie dat iedereen genezing vindt voor het verleden en vreugde in het huidige moment.

Sjamanistische opstellingen verschillen van hedendaagse familieopstellingen. In dit werk roepen we spirit op om de vastzittende energie in het veld te helpen verplaatsen, het wordt minder een duik in de familiegeschiedenis en meer een beweging van energie en liefde om de balans van harmonie in jezelf en familie te herstellen zodat deze in de wereld kan uitstromen.

Deze samensmelting van opstellingstechnieken en sjamanistische genezing biedt ruimte voor de trom en ratel. De dans en het lied van de geest worden verweven in ons kennisveld om ons te helpen verplaatsen en onthullen wat verloren of gescheiden is, waardoor de voorouders en het individu in een hernieuwde harmonie gebracht worden.

Ervaar de sjamanistische opstellingen en andere unieke vaardigheden die vanuit het Schotse kerngebied worden meegebracht om je ziel te verrijken en gelach en vrede in je hart te brengen. Laat een nieuw gevoel van in de wereld te staan ontwaken en vind jouw doel in het leven.

Er is geen sjamanistische of therapeutische voorkennis vereist. Deze workshop is vrij toegankelijk voor iedereen die er zich toe aangetrokken voelt.

De workshop start met een avondsessie op vrijdag van 19:00 tot 22:00. Vervolgens volle dagen op zaterdag en zondag, elke dag van 10:00 tot 18:00 uur. Vergeet niet je eigen vegetarische lunch, een dekentje en een ooglapje of blinddoek mee te brengen. Drums en ratels zijn ook welkom.

bottom of page